«Θρησκεία και επιστήμη συνδυάζονται»-Το μήνυμα ιερέα στην Αιτωλοακαρνανία για τον εμβολιασμό

ekklisiaonline.gr | «O Πατέρας Δημήτριος Ζήσης που είναι ιερέας στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου με αγάπη, φροντίδα και πνεύμα αλληλεγγύης αγκαλιάζει τα Ποίμνιά του» αναφέρει σε δήλωση του ο Γενικός Ιατρός και Επιστημονικά Υπεύθυνος ΠΕΔΥ – ΚΥ Αιτωλικού Ιωάννης Αναγνωστόπουλος.

Σημειώνει παράλληλα πως ο πατήρ Δημήτριος «βαθύτατα θρησκευόμενος και με αγάπη στον Κύριο συνδυάζει την θρησκεία με την επιστήμη και προσκαλεί να ακολουθήσουν όλοι το παράδειγμά του και να εμβολιαστούν ώστε να είναι ασφαλείς.

Γράφει ο κ. Αναγνωστόπουλος:

«Σε αυτές τις δύσκολες εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται φωτεινά παραδείγματα ήθους, εντιμότητας, καλοσύνης, αξιοπρέπειας, στήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και πράξεων έκφρασης των Λόγων του Θεού.

Όλα αυτά χαρακτηρίζουν τον Πατέρα Δημήτριο Ζήση, που είναι ιερέας στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου και με αγάπη, φροντίδα και πνεύμα αλληλεγγύης αγκαλιάζει τα Ποίμνιά του προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο.

Βαθύτατα θρησκευόμενος και με αγάπη στον Κύριο συνδυάζει την θρησκεία με την επιστήμη και προσκαλεί να ακολουθήσουν όλοι το παράδειγμά του και να εμβολιαστούν ώστε να είναι ασφαλείς.

Είμαι περήφανος που έχω την δυνατότητα να εκκλησιάζομαι στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου κάτω από την Σκέπη του Κυρίου και του Πατέρα Δημητρίου».